Segovia

Segovia, Antioquia, Colombia

Suggestie om te bezoeken
325
Volgen naar locatie met GPS

Segovia werd ontdekt door kapitein Francisco Nuñez Pedrozo. Er zijn geen exacte cijfers over wanneer het bevolkingscentrum begon te worden gevormd, wat bekend is dat het op 24 juli 1869 werd verheven tot de categorie van fracties. Vóór de komst van de kolonisten werd het Segoviaanse grondgebied bevolkt door de Tahamí- en Yamecí-indianen. In de jaren 1860 kwamen de ontdekkingsreizigers aan in Segovia en nadat ze goudmijnen hadden gevonden, bleven ze om niet te vertrekken. Vanaf dat moment waren er veel expedities die in Segovia aankwamen op zoek naar het edelmetaal. De goudkoorts trok de aandacht van iedereen die arriveerde. Tot dat moment was Segovia niets meer dan een eenvoudig dorp van de gemeente Remedios.

In 1852 werd de Frontino Gold Mines opgericht in Segovia, die stoommachines, telegraaf, post en Californische molen brachten en ook rails installeerde in de mijnen, waardoor een beter beheer van de mijnbouw werd gebracht.

In 1865 werd de parochie gebouwd als onderdeel van het aartsbisdom Santa Fe de Antioquia. In 1877 werd het een stad en werd de naam Tierradentro veranderd in het huidige Segovia. In 1880 werd Segovia opgericht als wijk. Een jaar later was dat district weer toegevoegd aan de gemeente Remedios. In 1885 slaagde Segovia erin om de president van Antioquia ertoe te brengen het als gemeente op te richten, waardoor het zich afscheidde van Remedios.

Het is een gemeente met een warm klimaat waar veel culturen samenkomen, omdat het door de geschiedenis heen mensen uit het hele land heeft ontvangen die aangetrokken werden door de mogelijkheid om in de goudwinning te werken.

Het is een mijnbouwgebied bij uitstek. Goud is de belangrijkste referentie sinds de komst van de Spanjaarden en zelfs vandaag de dag draait de economie en cultuur om de mijnen.

Segovia is een gemeente in Colombia, gelegen in de noordoostelijke subregio van het departement Antioquia. Het grenst in het noorden aan de gemeenten Zaragoza en El Bagre, in het oosten aan het departement Bolívar, in het zuiden aan de gemeente Remedios en in het westen aan de gemeenten Amalfi en Anorí.

Appellatives: Town gesmeed in goud, Golden Gate of Northeast Antioquia en Gold Capital of Colombia.

Het kreeg zijn naam om de namen van Spaanse steden en veroveraars na te bootsen. Het wordt ook wel Tierradentro genoemd.

Het heeft 1 gemeente, Fraguas (Machuca), en 29 dorpen, waaronder Campo Alegre, El Aporriado, Laureles, San Miguel, La Po, El Cenizo en Puerto Calavera.

Het heeft een oppervlakte van 1.231 km².

Demografie

Totale bevolking: 37.154 inw. (2009)

Stedelijke bevolking: 30.266

Plattelandsbevolking: 6.888

Communicatie kanalen

Het is via de weg verbonden met de gemeenten Zaragoza en Remedios.

Aardrijkskunde

De gemeente Segovia is gelegen in het centrale gebergte van de Andes, in het noordoosten van Antioquia, en heeft een warm klimaat.

Economie

Landbouw: banaan en koffie.

Vee in het algemeen

Handel

bossen

Mijnbouw: goud en zilver. Mijnbouw is de belangrijkste bron van deviezen van de gemeente.

Het bedrijf ´´Frontino Gold Mines´´ werd hier in 1852 geboren door Amerikaanse investeerders die, gezien de rijkdom aan goud, zich vestigden in de stad die voorheen Tierradentro heette. Dankzij zijn goudrijkdom is het een van de gemeenten van Antioquia die het meeste goud exporteert.

Partijen

Pocuné River Festivities (Fraguas Corregimiento), 2e. week van maart

Segoviaanse identiteitsdag, 2e. Juni week

Mijnfestival en de Virgen del Carmen, 3e. Juli-week met deelname van de verschillende mijnverenigingen, waar de mijnbouw en de Virgen del Carmen worden gemarkeerd als de patroonheilige van chauffeurs en mijnwerkers.

Het is een festival vol artistieke schoonheid en waar de gouden rijkdom wordt verheven.

Historisch artistiek erfgoed en ecologische bestemmingen

Parque Principal de Los Próceres, met de bustes van Rafael Uribe Uribe, Benjamín Herrera en Enrique Olaya Herrera

Parochie Onze Lieve Vrouw van Los Dolores (Hoofdpark), El Santo Cristo (Briceño), Parochie Onze Lieve Vrouw van Carmen (Wijk Galán) Reconstructie van de oude kerk van de gemeente verwoest door een aardbeving in de jaren zestig

Ecologische en landelijke bestemmingen:

El Silencio en Providencia-mijnen. Hier leer je over de exploitatie van goud. ´´El Silencio´´ is de grootste goudmijn in het noordoosten. Het is een soort ondergrondse stad met 44 verdiepingen, dat wil zeggen een gebouw van 44 verdiepingen lager, waar mannen werken bij temperaturen van 36 graden Celsius

De kristallijnen. Plaats met ideale plekken om te zwemmen, wandelen en ecologische wandelingen. Hun bedrijven bieden dranken aan zoals ´´kristallijn´´, ´´donker´´ of limonade. Het heeft ook indrukwekkende landschappen vanwege zijn mate van schoonheid, kortom het is een van de mooiste plekken in Segovia.

Stuwdam van El Manzanillo - La Tupia. De prachtige landschappen contrasteren met de spa, waar vooral in het weekend zwemmers komen

Charco de Las Brujas. De natuurlijke zwembaden zijn aantrekkelijk voor toeristen en inwoners van Segovia, en de Charco de Las Brujas is een van de belangrijkste. De grote verscheidenheid aan vegetatie en de diverse landschappen die worden genoten tijdens het wandelen ernaartoe trekt daar aan.
Comments
We hebben nog geen opmerkingen over:
Segovia
Laat als eerste een reactie achter, want het is erg belangrijk om andere mensen te informeren.

 

Outros locais a visitar

Binnen een straal van 20 km van:

Segovia

Helaas hebben we nog geen informatie over andere plaatsen om te bezoeken in dit gebied
Hotelreservering in de buurt Segovia binnen een straal van 20 km


Geen resultaten

Waarom boeken bij ROTAS TURISTICAS
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
ROTAS TURISTICAS


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...