Oman Air

Koop uw vliegticket bij de luchtvaartmaatschappij Oman Air tegen de beste prijzen


Mascate . Oman
Oman Air
 
Bedankt voor je reactie.

Toegevoegd door: Natália Martins
Bekeken: 1516
Telefoon..: +968 24 519 327
E-Mail......: usama@omanair.aero
Hoofdkantoor: Mascate, Muscat
Meer foto´s van Oman Air

Oman Air is de luchtvaartmaatschappij van het Sultanaat van Oman.
Oman Air is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van het Sultanaat van Oman en een officiële luchtvaartmaatschappij van 4 sterren (Skytrax 2011). Opgericht in 1993, heeft de luchtvaartmaatschappij sindsdien een enorme groei gekend en een belangrijke rol gespeeld in het maken van Muscat tot een belangrijk verkeersknooppunt in het Midden-Oosten door de commerciële, industriële en toeristische sectoren te ondersteunen.
Het bedrijf exploiteert momenteel rechtstreekse internationale vluchten van Muscat naar Abu Dhabi, Bahrein, Doha, Dubai, Jeddah, Riyadh, Dammam, Medina en Koeweit, de Golfregio, evenals Cairo, Amman, Teheran, Mashad, Najaf, Zanzibar en Dar Es Salaam in de ruimere regio Midden-Oosten / Afrika.
Daarnaast vliegt Oman Air naar 11 bestemmingen in India (Goa, Mumbai, Chennai, Kochi, Thiruvananthapuram, Hyderabad, Delhi, Lucknow, Bangalore, Kozhikode en Jaipur); Karachi, Islamabad en Lahore in Pakistan; Kathmandu in Nepal; en Colombo in Sri Lanka. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook naar Bangkok, Kuala Lumpur, Manilla, Jakarta, het Verre Oosten, Guangzhou, China en Nairobi, Kenia. De Europese bestemmingen zijn Londen, Manchester, Milaan, München, Frankfurt, Parijs en Zürich.
De binnenlandse bestemmingen van Oman Air zijn Salalah, Khasab en Duqum. Het dient ook 5 extra huishoudelijke punten voor de Special Economic Zone Authority
Comments
We hebben nog geen opmerkingen over:
Oman Air
Laat als eerste een reactie achter, want het is erg belangrijk om andere mensen te informeren.
Luchtvaartmaatschappijen in
Oman
  Oman Air  
Oman Air


Waarom boeken bij ROTAS TURISTICAS
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
ROTAS TURISTICAS


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...